Rólunk

 

Jade Spa - Alternatív Gyógymódok

Háza

Keszthely,

Nagykónyi

 

"A pozitív érzelmek jobban gyógyítanak,

mint bármilyen csodacseppek.

Bebizonyosodott, hogy a betegségek mögött

szellemi erő is van : -gyűlölet, harag, keserűség.

Betegek, mert hiányzik belőlük

a derű és a szeretet gyógyító ereje."

(Gyökössy Endre)

 

 

Bensőséges és meghitt környezetben, családias hangulatban várjuk azokat a kedves vendégeinket központunkba, akik kényeztetésre, felüdülésre vágynak, keresik a béke és nyugalom szigetét, és akik számára a testük-lelkük harmóniája fontos.

 

 

Filozófiánk

 
 

Azt a több ezer éves filozófiát valljuk, mely szerint az ember a test, a lélek és a szellem egysége. Egyik nincs a másik nélkül, mindegyikre vigyáznunk kell. E holisztikus szemléletet tartottuk szem előtt központunk kialakítása közben.

Mivel nincs két egyforma ember, nincs két egyforma igény sem. Arra törekszünk, hogy testileg és lelkileg is egy átfogó, több egységből álló rendszerünkben mindenki megtalálja a személyiségének leginkább megfelelő módszert arra, hogy saját harmóniáját, testi lelki egységét mihamarabb egyensúlyba hozhassa.

Nálunk megtalálja mindazt, ami testi-lelki egészségét teljesebbé teszi!

 

Rohanó világunkban egyre többször kerülünk olyan helyzetbe, amikor a feladatainkat nem, vagy csak részben, de előfordul, hogy egyáltalán nem tudjuk megoldani.

Feladatainkat átvisszük egyik napról a másikra. Életünk folyamán ez többször is előfordulhat velünk. Ezáltal a megoldatlan feladataink felhalmozódnak és már problémákká is válnak. Ezek a problémák pedig a mai orvoslás szavaival élve stresszt okoznak. A stressz idegesség, félelem, pánik formájában jelenik meg. S ha ez az állapot huzamosabb ideig fenn áll, fizikai elváltozásokat okozhat a szervezetben fejfájás, hátfájás, bélrendszeri megbetegedés, alvászavar, lábfájás, zsibbadás, stb. formájában. Mikor tüneteink egyre elviselhetetlenebbé válnak, kénytelenek vagyunk orvoshoz fordulni, aki hitünk szerint meg tudja mindezt gyógyítani, azaz gyógyszert ír fel rá. Lehet, hogy panaszunk ettől valamelyest javul, azonban a "probléma", azaz a kiváltó ok, sajnos nem szűnik meg, s előbb utóbb valamely tünetünk újra jelentkezni fog.

Ezen kívánunk javítani ezekkel a már évszázadok óta ismert gyógymódokkal, melyeket most kínálunk Önöknek, s amelyek alkalmazása napjainkban újra, egyre nagyobb teret hódítanak.

 

Terapeutáink:

 

Rab Adrien

Reiki Mester-Tanár,

Kristály gyógyász

Metamorf terápia

Szakrális radiesztézia

Lélek gyógyász

Elérhetősége: 70/368-8350

adrien.ren@gmail.com

 

 

Morácz Mária

Reiki

 

Elérhetősége: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0.042 mp